Drenthe - Herberg van Een

Gastenboek

Reacties van gasten op onze Bed & Breakfast

Wij hebben vier nachten doorgebracht in de Herberg van Een en het was fantastisch. Heerlijk in het bubbelbad gelegen, fantastisch geslapen en heerlijk ontbeten. De broodjes door de gastheer zelf gehaald waren voortreffelijk. Alles goed verzorgd door de gastvrouw Martha. Voor herhaling vatbaar.

John en Edith Kroeze, Voorschoten – Augustus 2016

Bij aankomst hadden wij al een WOW moment. Eenmaal binnen werd het alleen maar nog mooier. Als het ergens ZEN is dan is dat zeker hier bij jullie. De gastvrijheid is echt fantastisch. Dankjewel. We komen terug voor de paarse kamer en om weer heerlijk tot rust te komen in deze luxe.

Luz & Ane
Augustus 2016

We hadden een familiere√ľnie in Emmen en zochten naar een B&B om te overnachten. Heel blij dat we jullie gevonden hebben. We hebben een paar hele fijne dagen hier gehad. De entourage is geweldig en jullie zijn hele fijne gastvrouw & heer. We komen vast nog een keertje terug.

Wim en Marianne Bootsma
mei 2016

Het was heerlijk vertoeven hier. Zowel binnen als in jullie prachtige tuin. Een heel bijzondere plek hebben jullie hier. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Familie Damen
augustus 2015