Drenthe - Herberg van Een

Evenementen

IN DE OMGEVING VAN NORG EN VEENHUIZEN.
Een is een dorp gelegen in de Kop van Drenthe. Bezoek de website KopvanDrenthe om een indruk te krijgen wat deze regio te beiden heeft. Naast fietsen en  wandelen biedt de omgeving van de Herberg van Een talloze andere mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Adventure Zoo Emmen Wildlands ? Of bezoek één van de omliggende dorpen, zoals Veenhuizen met het bijzondere Gevangenismuseum of het gezellige Norg of Roden om een terrasje te pakken.

SAUNA ZEVENHUIZEN
Voor welness liefhebbers is de groenste sauna van Nederland, De Waterlelie te Zevenhuizen op slechts enkele kilometers afstand,een aanrader.
De Waterlelie

HET PAUPERPARADIJS

De toneelvoorstelling “Het Pauperparadijs” keert zomer 2017 terug in Veenhuizen voor een nieuwe serie voorstellingen. Het seizoen begint op woensdag 14 juni 2017 en de laatste voorstelling zal zijn op zondag 6 augustus 2017. Het Pauperparadijs

PAASARRANGEMENT 2017

Pasen 2017. In de periode vanaf maandag 10 april tot en met zondag 23 april hebben we een paasarrangement. Twee overnachtingen voor twee personen inclusief uitgebreid paasontbijt voor € 175,–.