Herberg van Een

Bed & Breakfast

Luxe Bed en Breakfast in Drenthe
De twee riante luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en smaakvol ingericht. Wij hebben getracht deze ruimtes zo in te richten dat u, waar u ook kijkt, een gevoel krijgt van optimale ontspanning. Aangevuld met kunst zal dit een bijzondere ervaring zijn.

Beide kamers zijn tevens beschikbaar als bruidskamer. In overleg met de eigenaresse  kunnen er afspraken gemaakt worden over aankomst- en vertrektijd, bijzonder ontbijt of andere wensen.

Faciliteiten
Beide kamers van de Herberg van Een zijn voorzien van:

  • lcd tv (FullHD)
  • multiroom audio systeem (NUVO)
  • massage douche
  • tweepersoons whirlpool/jaccuzzi
  • eigen toilet
  • luxe (elektrisch verstelbare) boxspring
  • gratis Wifi

Daarnaast beschikt elke kamer over een eigen terras.

Violetta

Deze kamer bevindt zich op de begane grond. De ruime kamer heeft een eigen ingang die direct op de parkeerplaats uitkomt. Dit is ook de toegang naar het terras waar je ‘s middags heerlijk in de zon kunt zitten. Het meest in het oog springt de badkamer met het ronde tweepersoons bubbelbad, een aparte douche en toilet. Heerlijk om jezelf eens lekker te verwennen, met een muziekje en een glaasje wijn erbij. Tel daarbij op de heerlijke elektrisch verstelbare bedden, de badjassen die beschikbaar worden gesteld, het comfortabele zitje, de bossen in de buurt voor een wandeling en niets staat een heerlijk ontspannen verblijf, in pure luxe, meer in de weg.

Fleur de Lys

Een zeer bijzonder ingerichte bovenkamer met een hartvormige jacuzzi. De inrichting is recent ingrijpend gewijzigd waarbij onder meer gebruik is gemaakt van exclusief 3-D behang.  Het dakterras biedt, naast privacy, uitzicht over het Norger esdorpen landschap.

De keuken

Voor gasten van onze Bed and  Breakfast is er  een afzonderlijke keuken beschikbaar.

De keuken is  voorzien van alle moderne apparatuur  .

Wellicht een mooie gelegenheid om u uit te leven als master chef.